Ben jij werkzaam in de trouwbranche, heb jij een mooie camera, maar lukt het je niet om tijdens bruiloften, jouw producten of de producten van anderen mooi op de foto te zetten? Dan is deze dag vullende masterclass echt iets voor jou!
 
Iedere ondernemer heeft tegenwoordig mooie foto's nodig van zijn/haar producten of diensten voor online doeleinden. Foto's waarmee jij je kunt onderscheiden van andere ondernemers en die echt opvallen als potentiële klanten in hun sociale kanalen scrollen. 
Heb jij een mooie camera tot jouw beschikking, maar lukt het nog niet goed om hiermee goede foto's te maken? Meld je dan aan voor de masterclass Fotograferen voor Wedding Professionals. Tijdens deze masterclass geven de dames van Bloesem Fotografie je alle tips and tricks die je nodig hebt om wel dat perfecte plaatje te kunnen maken, je geniet van een heerlijke lunch en gaat direct aan de slag met het fotograferen van prachtige settings!
 
Waar, wanneer en kosten
De masterclass zal plaatsvinden op maandag 14 september 2020 van 10.00 tot 15.00 uur bij Akkerzicht, een inspirerende locatie waar mooie foto's zeker gemaakt zullen worden!
 
Akkerzicht
Akkerweg 2, Bladel
De kosten voor dit dagvullende programma bedragen €109,95 exclusief btw.