De trend voor trouwringen in 2020 is UNIEK!

Jacqueline Simonis komt als trouwringspecialist van Rings of Love Trouwringen door het hele land bij bruidsparen aan huis.

“In eerste instantie verwacht je dat jonge mensen trendgevoelig zijn op het gebied van trouwringen, maar dat valt in de praktijk reuze mee. Ik merk dat bruidsparen echt iets unieks willen. Geen standaard set trouwringen, maar iets wat een ander niet heeft en echt iets wat van hun samen is. Natuurlijk kiest het ene bruidspaar nog altijd voor een klassieke ring en het andere paar voor iets aparts. In de meeste gevallen kiest het stel onafhankelijk van elkaar een ring die zij zelf mooi vinden. Een match blijft dan vaak wel belangrijk, zodat wel te zien is dat zij bij elkaar horen.

Voor mij is dat een leuke uitdaging, want met ons uitgebreide ontwerpprogramma stel ik met de bruidsparen hun unieke trouwringen samen. Door veel ringen te passen zie ik al snel wat perfect bij hen past. Goed luisteren en kijken is daarbij erg belangrijk. Het bruidspaar kiest onafhankelijk van elkaar de kleur(en), breedte, dikte, bewerking (mat/poly, streep/golf/trede), diamantopties en gravure.

Trend? Ik heb nog nooit twee keer dezelfde set ringen besteld. Uniek dus!”

IMG 0549
IMG 2439
image0

Photocredits Leader: Bas Uijlings Fotografie