In deze bizarre tijden van crisis wordt veel creativiteit van ondernemers gevraagd. Er worden nieuwe concepten en initiatieven bedacht om bezig te blijven, om goed te doen voor een ander of simpelweg om het hoofd boven water te houden. Hieronder is een overzicht te vinden van enkele van deze voorbeelden! Misschien staat er wel iets leuks tussen voor jou of jouw bruidsparen of inspireert het jou om hetzelfde te doen. Veel leesplezier!

Studio Spruijt heeft speciaal voor de bruidsparen die hun trouwdatum moeten verzetten de 'Change of Plans' aankondigingen ontworpen. Deze aankondigingen zijn in twee ontwerpen te vinden en zijn, nadat je ze via e-mail in JPG of PNG ontvangt, digitaal te verzenden naar alle gasten. Nog niet helemaal duidelijk wat de nieuwe datum zal zijn? Ook daar is een ontwerp voor bedacht!  

Meer informatie

studiospruijt

Verschillende weddingplanners, waaronder het Bruidsmeisje, springen in op de onzekerheid die bij veel bruidsparen heerst. In tijden als deze kan het advies van een weddingplanner erg fijn zijn. Om deze reden biedt het Bruidsmeisje online adviesgesprekken aan met een leuke korting!

 

het bruidsmeisje