uitstel, maar zeker geen afstel

Op 9 maart werd, met het gehele team van Make-A-WeddingWish Nederland, de actie periode 'Wedding Professionals for Make-A-WeddingWish' gelanceerd. Een actie periode waarin de trouwbranche zou worden opgeroepen om acties op te zetten waarmee zij geld in konden zamelen voor de stichting. De actie is een initiatief van weddingplanners en tevens regio coördinatoren bij Stichting Make-A-WeddingWish Astrid Blaauw, Frederiek Klop en Romy Jakobs.

Na onderling overleg en overleg met de stichting, is besloten de actieperiode voor nu te verplaatsen tot nader order. De trouwbranche zal zich zeker nog gezamenlijk in gaan zetten voor deze prachtige stichting, maar in een periode waarin vele ondernemers vechten om het hoofd boven water te houden, voelt het niet goed om hen te vragen geld in te zamelen voor de stichting. Op dit moment worden de ontwikkelingen omtrent de coronacrisis en de trouwbranche aangekeken en afgewacht en wanneer de tijd daar is, zal de actie weer opnieuw gestart worden. 

MaWWsoest 63

Wil je toch graag wat betekenen voor Stichting Make-A-WeddingWish, dan verwijzen wij jullie graag naar de website van de stichting. Voor nu, namens de volledige organisatie van 'Wedding Professionals for Make-A-WeddingWish', wensen wij iedereen ontzettend veel kracht en sterkte toe en zeggen wij graag Tot Ziens!