Bruidskapsels en Make-up in 2020

"Wat zijn wij blij dat de laatste jaren een mooi bruidskapel niet meer afhankelijk is van liters haarlak en een flinke toupage! Bruidskapsels mogen natuurlijk zijn, er mag beweging in zitten! 

Onze bruiden zien er prachtig uit maar kiezen heel bewust voor iets dat goed bij hen past. Dit zorgt er voor dat ze allemaal stralen op hun trouwdag.

In 2020 zullen we meer ‘kleur’ zien! Natuurlijk is een naturelle make-up look altijd mooi en voor bijna iedereen geschikt, maar het is natuurlijk ook leuk om iets meer out of the box gaan en te kiezen voor een statement kleur. De nieuwe pantonekleur 2020 is gebaseerd op ‘oceaan’ tinten. Wij laten graag onze fantasie los als het over mooie make-up gaat! 

De mooie glowy huid blijft ook komend seizoen een topper. Een bruid wil stralen op haar trouwdag en een mooie glanzende en gezond ogende huid blijft een must!

De vlecht is nog steeds niet weg te denken als het gaat om bruidskapsels. Of de bruid nu een mooie volle vlecht wil dragen of vlechten verwerkt in een mooi opsteekkapsel, alles is mogelijk. 

Bloemen in het bruidskapsel waren weer volop te zien op de catwalk van Bridal fashion week! Het team van The Beautiful Bride Company is dol op mooie en verse bloemen. Daar worden we dus heel blij van!

De wat meer klassieke, stijlvolle kapsels met veel glans en textuur zien we naast geweldige kapsels met boho vibe ook weer meer terug komen. Voor elke bruid wat wils dus!

Een mooi haaraccessoire geeft een bruidskapsel echt een wow-factor. Omdat wij veel vraag kregen naar mooie accessoires zijn wij deze gaan verkopen in onze online bridal shop www.beautifulbrideshop.nl

Wij kijken weer uit naar een fantastisch nieuw trouwseizoen 2020!"

Tekst: Marianne Roza, Eigenaar The Beautiful Bride Company

Januari 2020

Foto Alexandra Vonk Photography
Foto Katja Scherle
Foto Marianne Roza
Foto Audra Wrisley Photography