WPE | Midsommar - VERZET TOT NADER ORDER

Wij ontvangen jullie graag bij Pier 32 voor een gezellig en inspirerend netwerkdiner! Laat je inspireren door Daphne van den Boogaard tijdens een inspiratiesessie over de connectie met jouw klant, ontmoet collega's onder het genot van een heerlijk diner, neem deel aan een interessant trouwdebat met onderwerpen die jou aanspreken en relevant lijken, geniet van prachtige live muziek en laat je meenemen in de Midsommar droom!

 

Styled Shoot WPE Pier32 Fotoserie 0061

Fotograferen voor Wedding Professionals - 14 september 2020

Ben jij werkzaam in de trouwbranche, heb jij een mooie camera, maar lukt het je niet om tijdens bruiloften, jouw producten of de producten van anderen mooi op de foto te zetten? Dan is deze dag vullende masterclass echt iets voor jou!

Meer informatie

DSC 6045 kopie

Bruidsfotografen/ Trouwbranche bijeenkomst - 31 oktober

Peter Lammers organiseert op 31 oktober van 13:30 tot 18:00 uur een gezellige bijeenkomst voor de trouwbranche waarbij elkaar ontmoeten centraal staat. Fijne muziek, leuke collega's, een mooie locatie en inspirerende- en aansprekende sprekers.

Meer informatie

https cdn.evbuc.com images 83078431 20080617210 1 original.20191130 175609 1

The Sicilian Wedding X-Perience - 7 tot 10 november

Een workation voor ondernemers binnen de trouwbranche op het prachtige Sicilië! Aan jezelf en je bedrijf werken met collega’s uit de branche. Drie volle dagen vol leuke & waardevolle activiteiten, denk aan: workshops, een personal shoot, styled shoot om je portfolio uit te breiden, hotspots bezoeken, en nog veel meer.

Meer informatie

the sicilian wedding x perience

Workshop ondernemen voor fotografen - 20 november 2020

Als fotograaf kan je volledig opgaan in het invullen van details binnen je bedrijf, hierdoor zie je al snel één belangrijk onderdeel over het hoofd. Dit overkomt veel fotografen, waardoor je in een concurrentie strijd belandt die ervoor zorgt dat klanten voornamelijk op prijs selecteren en jij als fotograaf de urgentie ervaart om steeds meer service te bieden voor het zelfde geld. The Wedding Story gelooft dat dit anders kan. Tijdens deze workshop ondernemen vertellen zij hier alles over.

Meer informatie

banner workshop ondernemen leeg 585x390