Vanuit een passie voor organiseren, met jaren ervaring en een focus op kwaliteit ondersteunen en ontzorgen wij  jullie en jullie ceremoniemeester bij de laatste voorbereidingen en de uitvoering van de grote dag.

De trouwspecialist van House of WE ontzorgt en ondersteunt jullie tijdens de voorbereidingen en op jullie grote dag. Samen met een ceremoniemeester uit jullie gezelschap zorgt de trouwspecialist ervoor dat de dag verloopt zoals jullie bedacht hadden. Het aanbrengen van de styling, ontvangen en instrueren van externe partijen zoals bijvoorbeeld de bloemist, taartleverancier of DJ, communicatie met de partymanager van de locatie, het checken van de weersomstandigheden en het opruimen van ruimtes die niet meer gebruikt worden zijn enkele voorbeelden van de taken die de trouwspecialist voor rekening neemt.

KerkNaaldwijk 69

In overleg met jullie kunnen er taken worden toegevoegd. Er blijft ruimte voor een ceremoniemeester uit jullie eigen kring die wel de lusten maar niet de lasten ervaart van deze erebaan! Denk dan aan het regelen van een gezamenlijk cadeau, het helpen van de bruid bij het aankleden en de organisatie van de vrijgezellenfeesten.

House of WE biedt ondersteuning met focus op kwaliteit, oog voor detail en punctualiteit. Het draaiboek wordt vooraf opgesteld en met jullie en de overige betrokken partijen gedeeld. Uiteraard kan de trouwspecialist ook in het voortraject ondersteuning bieden.

KerkNaaldwijk 48

Werkwijze

Tijdens een gezellig kennismakingsgesprek leren wij elkaar beter kennen, inventariseren wij al jullie wensen en verwachtingen en wordt de planning tot dusver besproken.

Wordt het een intieme bruiloft of een groots festijn? Een thema of een bepaalde stijl? Is er al iets geregeld qua decoratie, vervoer, kleding enzovoorts?

Op basis van dit gesprek stellen wij een offerte op en doen een voorstel. Jullie hebben rustig de tijd om de offerte te bekijken en te besluiten of jullie al dan niet met ons in zee willen gaan. Uiteraard is de inhoud van de offerte bespreekbaar. Wanneer jullie besluiten voor de trouwspecialist te kiezen gaan wij voor jullie aan de slag!

Styled Shoot WPE Pier32 Fotoserie 0098

Werkzaamheden

Voorbeelden van onze werkzaamheden:

-             Gastvrouw
-             Ceremoniemeesterschap
-             Aanspreekpunt voor externe leveranciers en gasten
-             Opvolgen van het draaiboek
-             Aanbrengen van de door het bruidspaar verzorgde en aangeleverde stylingitems
-             Coördineren van het fotomoment
-             Coördineren van speeches tijdens de borrel

Styled Shoot WPE Pier32 Fotoserie 0101