Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

Het doel van De Wedding Professionals is het verbinden van alle trouwbranche ondernemers en hen een kans bieden op zowel persoonlijke als zakelijke groei, door middel van de organisatie van diverse netwerkevenementen, masterclasses, trainingen, debatten en inspiratiesessies.

HoWE voor Wedding Professionals

Facebook community

De Weddingprofessional Community is gelanceerd door Lucia Sandaal. Tijdens een training bij Wedding Planners International ontstond het idee om een Facebook groep voor Wedding Professionals in Nederland en België te starten. Een handvol mede-studenten was meteen enthousiast en zo was De Wedding Professionals groep een paar dagen later een feit.

Sindsdien is het uitgegroeid tot een community van gedreven en gepassioneerde wedding professionals die elke dag klaar staan om elkaar en de trouwbranche vooruit te helpen.

Bezoek de community

Weddingplanner Efteling Event fotograaf 31

 We hebben leden op allerlei niveaus, van beginnend tot enorm ervaren. Het is fijn dat deze community er voor onze leden is om op terug te vallen. Want hoe fijn is het dat je als ondernemer het gevoel hebt dat je er niet alleen voor staat? Dat je het echt niet allemaal in je eentje hoeft te klaren. Dat er een plek is waar je met je vragen terecht kunt en - vaak al binnen een paar minuten - het perfecte antwoord krijgt zodat je verder kunt. Hoe fijn is het dat collega’s zich belangeloos inzetten om jou te helpen je doelen te realiseren? En hoe fijn is het dat je als professional op jouw beurt jouw kennis, ervaring en netwerk kunt inzetten om je collega’s vooruit te helpen? Wij vinden het in ieder geval behoorlijk fijn!

Sinds 2018 mogen wij deze community beheren en zijn dan ook trots dat de community onderdeel is van House of WE!

Weddingplanner Efteling Event fotograaf 15

Events

Door middel van de organisatie van diverse netwerkevenementen, masterclasses, trainingen, debatten en inspiratiesessies, verbinden wij alle trouwbranche ondernemers en bieden hen een kans  op zowel persoonlijke als zakelijke groei. Deze evenementen worden voor een door trouwbranche professionals georganiseerd. Ondernemers krijgen een podium om hun locatie, product of dienst bij een breed scala aan branchegenoten onder de aandacht te brengen en zo hun netwerk uit te breiden. De inhoudelijke masterclasses, seminars of trainingen, over diverse onderwerpen, tijdens deze events, dragen bij aan persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

WPEsfeer 10

Agenda events

 

WPEsfeer 20

Oproep voor sprekers events/masterclasses

Zou jij jouw dienst of product willen laten ervaren door andere trouwbranche collega’s, of denk jij jouw collega’s meer te kunnen leren over trouwbranche gerelateerde onderwerpen en lijkt het je leuk om dit te doen tijdens een Wedding Professional Event? Dan horen wij dat graag!

WPEsfeer 1