Let's inspire each other and create new things

Facebook community

Annemarie Bakker – Bolt heeft in juni 2017 de facebook community Weddingplanners! opgericht, een besloten groep waar weddingplanners onderling ervaring kunnen uitwisselen, vragen kunnen stellen en geattendeerd worden op diverse events. In maart 2015 heeft Annemarie de community aan ons overgedragen in de wetenschap dat wij ons zullen inzetten om het vak weddingplannen in een positief daglicht te zetten en de aangesloten weddingplanners de kans te bieden zich zowel op persoonlijk als zakelijk gebied te ontwikkelen en er zo met elkaar voor te zorgen dat we professionaliseren.

Weddingplanner Efteling Event fotograaf 31

Events

Door middel van de organisatie van diverse netwerkevenementen, masterclasses, trainingen, debatten en inspiratiesessies, verbinden weddingplanners en bieden hen een kans  op zowel persoonlijke als zakelijke groei. Deze evenementen worden voor een door trouwbranche professionals georganiseerd. Ondernemers krijgen een podium om hun locatie, product of dienst bij weddingplanners onder de aandacht te brengen en zo hun netwerk uit te breiden. De inhoudelijke masterclasses, seminars of trainingen, over diverse onderwerpen, tijdens deze events, dragen bij aan persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en professionalisering van het vak weddingplanner!

WPEsfeer 10

Agenda events

 

WPEsfeer 20

Oproep voor sprekers events/masterclasses

Een unieke trouwlocatie? Een inspirerende lezing? Zou jij jouw dienst of product willen laten ervaren door weddingplanners? Denk jij weddingplanners te kunnen inspireren? Lijkt het je leuk om dit te doen tijdens een Weddingplanners! Event? Dan horen wij dat graag!

WPEsfeer 1